Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ezt a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Természetesen bármikor módosíthatod a beállításokat.További részletek
Termékek Menü

Gyermek okosórák

Vásárlóink 80%-a már átélt olyan izgalmakat, hogy a gyerek később ért haza iskolából mint ahogy azt megbeszélték. Ilyenkor jönnek a kérdések: vajon másik útvonalon közlekedik, vagy csak egyszerűen elszórakozták az időt a barátokkal? Megkönnyebbülés lenne ha egész nap tudhatnád, hogy hol van, merre jár szemed fénye? Vásárlóink azért választották a GPSorak.hu helymeghatározós óráit, mert nem csak a gyermek tartózkodási helyét ismerik általa, de telefonként is használhatják.

Megnyugtatónak tartják azt is, hogy az óra vészriasztást küld a ha a szeretett családtag elhagyja a biztonsági zónát. Típustól függően szűrhető a bejövő hívás is. Miért válaszd a mi termékeinket? Magyarországon kipróbált, működő technológia, 6 hónap gyári- és 30 nap pénz visszafizetési garanciával! (részletek a MISSIÓNK menüben) Használj GPS órát a saját nyugalmad és gyermeked biztonsága érdekében! Válassz a lenti termékek közül!

                                                        (Részletekért kattints a termék nevére, majd válaszd a kép alatti LEÍRÁS menüpontot.)

Rendezés:
Nézet: