Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ezt a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Természetesen bármikor módosíthatod a beállításokat.További részletek
Termékek Menü

Junior okosórák

Aggódsz amíg gyermeked buliban van?! Végigizgulod azt az időszakot, amíg szíved csücske egyedül sportol a szabadban? A junior GPS funkcióval ellátott okos órákat elsősorban a tinédzser korba lépőknek ajánljuk. Divatos megjelenése, élénk színei miatt kedvelt a fiatalok körében. A magányos szabadtéri futásokhoz, valamint az éjszakában töltött szórakozások idején biztonságot nyújt a viselőjének és nyugalmat az ő érte aggódó szülőknek. A biztonságot segítik a GPS alapú helyzetmeghatározás, nyomkövetés, mobilhívás funkciók.

Szeretnél Te is egy nyugodtabb életet élni és mindig biztonságban tudni gyermeked? Használj GPSórát a saját nyugalmad és gyermeked biztonsága érdekében! Magyarországon kipróbált, működő technológia, 6 hónap gyári- és 30 nap pénz visszafizetési garanciával! Válassz a lenti termékek közül! 

                                                        (Részletekért kattints a termék nevére, majd válaszd a kép alatti LEÍRÁS menüpontot.)

Rendezés:
Nézet: