Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ezt a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Természetesen bármikor módosíthatod a beállításokat.További részletek
Termékek Menü

Kisállat GPS- nyakörvre

A kisállat GPS-t minden féltett házi kedvencre ajánljuk. A helymeghatározó funkcióval ellátott nyakörvvel (3in1 Mini GPS) vagy nyakörvre szerelhető GPS-el (KW2) az esti séta alkalmával szabadon is engedhetjük kedvencünket mert nem veszítjük szem elől. A védelmet támogatja a GPRS alapú valósidejű helyzetmeghatározás, nyomkövetés és figyelés, valamint a virtuális kerítés funkció. A követéstörténet információi alapján, végignézhetjük merre csatangolt szeretett házi kedvencünk.

A gazdi kényelmét és nyugalmát a könnyen kezelhető telefonos applikáció biztosítja. A kisállat GPS cseppálló, a kutyust a készülékkel fürdetni nem ajánlott.

(Részletekért kattints a termék nevére, majd válaszd a kép alatti LEÍRÁS menüpontot.)

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A Mini GPS nyomkövető egy igazi 3az1-ben termék. Sokrétű felhasználást biztosít tulajdonosának, hogy ne veszítse szem elől szeretteit! 
23.499 Ft 18.990 Ft
Raktáron
A GP02 Mini GPS nyomkövető egy igazi 3az1-ben termék. Sokrétű felhasználást biztosít tulajdonosának, hogy ne veszítse szem elől szeretteit! 
23.499 Ft