Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ezt a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Természetesen bármikor módosíthatod a beállításokat.További részletek
Termékek Menü

Okosórák idősebbeknek

Szeretett idősebb családtagunk felügyeletét segíti a H2S karóra és a nyakba akasztható Mini GPS nyomkövető is. Biztonságérzetet nyújt mindkét eszköz a viselőjének, mert bármerre jár a nap folyamán, nem hagyja el mint egy telefont, de viszont ellátják a telefon nyújtotta biztonségi funkciókat. Így idősödő szüleink mindennaopjai abban a megnyugtató tudatban telhetnek, hogy ha szükség van segítégre csak egy gombot kell megnyomniuk és máris beszélhetnek szeretett gyermekükkel, unokájukkal. A fenti készülékekt használva mindig kéznél lesz a segítésg!

 

Azon vásárlóink, akik idősebb családtagjaikat ajándékozták meg ezekkel a GPS készülékekkel a legpraktrikusabb dolognak azt tartották, hogy az óra viselője egy gomb megnyomásával azonnal telefonhívást kezdeményezhet. A hozzátartozó, az okostelefonján lévő applikációról, le tudja olvasni az idősebb családtag tartozkódási helyét és ha extra segítségre van szükség  (pl: mentő, rendőr) a pontos tartózkodási helyre tudja őket irányítani.                                

                                            

Rendezés:
Nézet: