Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ezt a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Természetesen bármikor módosíthatod a beállításokat.További részletek
Termékek Menü

Nyomkövetők idősebbeknek

Szeretett idősebb családtagunk felügyeletét segíti a nyakba akasztható Mini GPS nyomkövető és a H2S karóra is. Biztonságérzetet nyújt mindkettő a viselőjének, mertbár merre jár a nap folyamán, nem hagyja el, nem felejti ott sehol mint egy telefont.  Egész napja abban a megnyugtató tudatban telhet, hogy ha szükség van segítégre csak egy gombot kell megnyomni és máris beszélhet szeretett hozzátartozójával. Azaz így mindig kéznél van a segítésg!

 

 

Azon vásárlóink, akik idősebb családtagjaikat ajándékozták meg ezekkel a GPS készülékekkel a legpraktrikusabb dolognak azt tartották, hogy az óra viselője egy gomb megnyomásával azonnal segítséget kérhet azaz telefonhívást kezdeményezhet. A hozzátartozó, az okostelefonján lévő applikációról, le tudja olvasni az idősebb családtag tartozkódási helyét és ha extra segítségre van szükség  (pl: mentő, rendőr) a pontos tartózkodási helyre tudja őket irányítani.

Használj GPS nyomkövetőt  a saját nyugalmad és szeretett hozzátartozód biztonsága érdekében! Magyarországon kipróbált, működő technológia, 6 hónap gyári- és 30 nap pénz visszafizetési garanciával!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A Mini GPS nyomkövető egy igazi 3az1-ben termék. Sokrétű felhasználást biztosít tulajdonosának, hogy ne veszítse szem elől szeretteit! 
23.499 Ft
Raktáron
A Mini GPS nyomkövető egy igazi 3az1-ben termék. Sokrétű felhasználást biztosít tulajdonosának, hogy ne veszítse szem elől szeretteit! 
23.499 Ft